Ce fotbaliști de top s-ar putea reîntoarce la FCSB? Reacția lui Gigi Becali

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 01 iunie 2023, ora 11:39,
Gigi Becali amenință cu intrarea în politică pentru a-i contracara pe Burleanu și Bodescu: „Mă refuză pe mine copiii ăia cu o lege?”
Gigi Becali amenință cu intrarea în politică pentru a-i contracara pe Burleanu și Bodescu: „Mă refuză pe mine copiii ăia cu o lege?”

Gigi Becali a fost întrebat de câțiva fotbaliști veterani care ar putea veni sau reveni la FCSB. Acesta nu a dat un răspuns clar decât în cazul lui Vlad Chiricheș, care mai are contract cu Cremonese încă doi ani.

„(n.r. Djokovic, Chipciu?) Nu știu eu despre așa ceva. (n.r. Garita?) Nu știu despre ce spuneți voi. (n.r. Ați mai aduce jucători care au evoluat la echipa dumneavoastră?) Când i-am adus la noi, nu au mai funcționat. (n.r. Ciorba reîncălzită…)

Nu, eu nu zic așa. Meme, asta este a lui Meme. Nu văd ce jucător să aducem. Pe Adi Popa? (n.r. Chipciu) Băi, Chipciu poate că… Despre Chiricheș nu are rost să discutăm că are contract încă doi ani acolo”, a declarat Gigi Becali.

Și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a vorbit despre posibilitatea ca mai mulți fotbaliști să se întoarcă la gruparea roș-albastră.

„Chiricheș? Foarte bine cu toată lumea. Nu mă trage de limbă că nu voi spune lucrurile astea. După părerea mea cred că da (n.r. – dacă sunt șanse să vină la FCSB) și ar fi un beneficiu pentru clubul nostru, mi-aș dori foarte mult și Chipciu, pentru că sunt doi jucători cu personalitate și trebuie. Avem nevoie de ei!

Nu știu dacă e discuția închisă cu Alex Chipciu. Mi-l doresc din tot sufletul. L-aș susține din toate punctele de vedere. Trebuie în vestiar doi-trei jucători cu personalitate, care știu ce înseamnă să fie campioni. Ne-am săturat și anul ăsta nu mai acceptăm compromisuri”, a spus Gheorghe Mustață pentru Sport.ro

 

#cremonesegigi becalialex chipciufcsb