SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ce lovitură a încercat Dinamo! „Câinii” au vrut să-l aducă pe Mutu în locul lui Bonetti

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 23:49,
Adi Mutu
Adi Mutu

Gruparea din Ștefan cel Mare se află în căutarea unui tehnician care să preia echipa în plin sezon și să le redea moralul jucătorilor după cinci înfrângeri consecutive!

Dinamo București l-a demis în cursul zilei de astăzi pe italianul Dario Bonetti, cel care se afla la conducerea echipei de doar două luni. Aflați pe locul 14 în clasament, alb-roșii nu vor să repete episodul din sezonul precedent, atunci când s-au luptat până în ultima etapă pentru evitarea retrogradării.

Acum, conducerea clubului încearcă să ia cea mai bună decizie și să aducă antrenorul potrivit pentru a salva situația. După ce s-au vehiculat numele lui Vasile Miriuță, Mircea Rednic, Cristiano Bergodi sau Dușan Uhrin Jr., oficialii „câinilor” ar fi încercat până la urmă să îl aducă pe Adrian Mutu, actualul tehnician al celor de la FC U Craiova, notează GSP.ro.

Mutarea ar fi avut șanse să se materializeze doar în cazul în care Adrian Mititelu Jr. l-ar fi dat afară pe „Briliant”, așa cum se zvonise după eșecul cu FC Argeș. În cele din urmă, Mutu a primit în continuare credit din partea patronului oltenilor, astfel că va încerca și de acum înainte să aducă rezultatele mult așteptate de formația din Bănie.

Opt meciuri a adunat Adrian Mutu pe banca lui FC U Craiova 1948 în Liga 1, două victorii, două remize și patru înfrângeri. Unul dintre succese a fost obținut chiar împotriva lui Dinamo, în etapa a doua a acestui sezon, scor 1-0.

Citește și DUȘAN UHRIN JR. NU AR REFUZA O REVENIRE LA DINAMO: „POATE MĂ ÎNTORC!”

mutuliga 1bonettidinamorealitateaantrenor