Ce lovitură! Mititelu nu mai poate folosi denumirea ”Universitatea Craiova” în scopuri comerciale!

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 01 iunie 2020, ora 20:28,
mititelu craiova
mititelu craiova

Adrian Mititelu a primit o lovitură în instanță!

Patronul FC U Craiova 1948 a pierdut un proces cu CS Universitatea Craiova și nu mai poate folosi denumirea de ”Universitatea Craiova” în scopuri comerciale, anunță Fanatik.

Formația recent promovată în eșalonul secund comercializează produse pe care apare ”FC Universitatea Craiova 1948”, însă nu va mai avea drept în urma loviturii primite în instanță.

”Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul ordine, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Respinge în rest cererea. Cu apel în 5 zile de la pronunţare, la Curtea de Apel București. Apelul se depune la această instanţă. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 29.05.2020. Document: Hotarâre 29.05.2020”, este decizia instanței, potrivit sursei citate.

 

Citește și EXCLUSIV | Vor fi echipele excluse din competiție dacă au un jucător infectat cu COVID-19? Pancu: ”E o mare prostie!”

adrian mititeludecizieprocesfcu craiovalovitura