Ce muzică ascultă Messi înainte de a intra pe teren

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 21 februarie 2024, ora 13:10,
Lionel Messi
Lionel Messi

Lionel Messi a publicat marţi lista cu melodii pe care le ascultă în zilele de meci, înainte de a intra pe teren, între care se află artişti latini precum Bad Bunny, Maluma, Rosalia şi Karol G.

Playlistul, care numără 60 de melodii şi durează trei ore şi 30 de minute, a fost distribuit de Apple, care în acest sezon transmite meciurile din Major League Soccer prin intermediul platformei sale Apple TV.

Prima piesă de pe lista vedetei echipei Inter Miami este „O altă noapte la Miami”, interpretată de artistul portorican Bad Bunny, urmată de „Despacito” a lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee, şi „Trofeo” a lui Maluma şi Yandel.

Dar Bad Bunny este favoritul lui Messi, având şase melodii pe lista sa de melodii.

„Qlona” a lui Karol G şi Peso Pluma, „Despecha”, interpretată de Rosalia, „Ay vamos” cântată de J Balvin, „La Bachata” a lui Manuel Turizo sau „Bidi Bidi Bom Bom” a Selenei Gomez se numără printre melodiile de pe lista campionului mondial argentinian.

Messi păstrează un loc pe listă şi pentru compatrioţii săi, precum trupa reggae Los Cafres cu piesa „Hijo” sau cântăreţul de cumbia Sergio Torres cu piesele „Mira como baila” şi „Enganchados”.

messimuzică messiinter miami