Ce note au primit Mihăilă și Man, după prestațiile solide din meciul cu AS Roma! Italienii au fost cuceriți

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 14 martie 2021, ora 20:59,
Dennis Man – Valentin Mihăilă
Dennis Man – Valentin Mihăilă

Parma a izbutit să spargă gheața în Serie A și a învins pe teren propriu formația AS Roma, cu scorul de 2-0!

Antrenorul Roberto D’Aversa a decis să înceapă partida de astăzi cu ambii internaționali români în primul 11, iar prestațiile celor doi au ieșit imediat în prim-plan. În minutul 9 al partidei, Parma a deschis scorul după o acțiune în bandă a lui Dennis Man, finalizată fără emoții în poarta adversă de către Valentin Mihăilă.

Imediat după terminarea partidei, jurnaliștii de la Parma Live au analizat prestațiile elevilor lui D Aversa și le-au acordat acestora notele finale. Cei doi fotbaliști români au fost descriși în cuvinte mari de către italieni. Autorul golului de 1-0, Mihăilă a primit nota 8 pentru evoluția sa, în timp ce Dennis Man nu a „scăpat” nici el prea ușor de aprecierile peninsularilor, care i-au acordat nota 7,5.

Sursa foto: Credit- Pau Lopez, Profimedia Images

(n.r. despre Mihăilă) Cu Man vorbește aceeași limbă, și nu vorbim despre română. Scapă ca furia de Mancini și Bruno Peres și este foarte rece față în față cu Pau Lopez, deblochează partida. A participat la acțiunea care duce la penalty-ul transformat de Hernani, îi pune mingea cântănd pentru Man, dar acesta nu e la fel de rece în fața portarului. Devastator. În minutul 82 este înlocuit de Karamoh.

(n.r. despre Man) Gluma cu „Super-Man” vine natural, dar prestația românului azi a fost practic perfectă. De neîmblânzit unu contra unu, îi oferă pasă de gol lui Mihăilă care deblochează meciul. Trece pe lângă gol în startul reprizei secunde, dar nu contează, Parma nu plătește pentru această eroare”, au scris cei de la Parma Live.

Citește și Presa din Italia, cuvinte mari la adresa românilor de la Parma: „Man și Mihăilă au făcut diferența!”

realitateadennis manvalentin mihailaserie aparma liveparma