Ce scrie presa din Spania despre situația de la Dinamo. Cortacero, pus la zid în țara natală

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 10:27,
Dinamo Voluntari

Presa spaniolă îl critică pe conaționalului Pablo Cortacero, pentru promisiunile neonorate de la Dinamo. Publicația AS a publicat un amplu material despre situația dezastruoasă din punct de vedere financiar, pe care o traversează clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Ziariștii iberiici nu au omis nici gestul jucătorului Borja Valle, care după golul înscris în meciul cu FC Voluntari, i-a arătat obrazul lui Cortacero.

Pablo Cortacero a dat asigurări că va achita datoriile. Dar, din cauza promisiunilor neonorate, fizioterapeutul Jesus Arco și preparatorul fizic George Neagu au decis să părăsească clubul. Confruntați cu o situație critică, mai mulți fotbaliști vor să-i imite.

Cortacero anunțase că banii vor intra în conturile jucătorilor și angajaților de la club până pe 17 noiembrie, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Iar fotbaliștii au reacționat. Borja Valle a făcut-o chiar pe gazon, când după unul dintre golurile marcate, s-a îndreptat spre o cameră TV și a arătat obrazul. Un gest care îl avea ca destinatar pe Cortacero”, notează publicația AS.

După 11 meciuri, Dinamo ocupă locul 14 în Liga I, cu 9 puncte, la egalitate cu ocupanta penultimului loc, FC Argeș. Din cauză că nu și-au primit salariile restante, aproape toți jucătorii de la Dinamo și-au depus memorii pentru a devenit liberi de contract.

Citește și – ADGA îl pune la zid pe Moldovan: “Mascul alfa? Te-ai dovedit a fi o veveriță jigărită. Demisia!”

cortacerodinamopublicatia as
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”