Ce spune antrenorul lui Stanciu despre o posibilă plecare a românului de la echipă: ,,Este printre cei mai buni din campionat”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 08:44,
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook

Nicolae Stanciu a fost foarte aproape de a semna cu Galatasaray Istanbul, însă totul a picat după ce conducătorii Slaviei Praga nu au mai fost de acord cu mutarea.

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a vorbit despre o posibilă plecare a românului din Cehia. Acesta spune că în acest moment o mutare este ieşită din discuţie.

Mai mult, acesta este de părere că suma oferită de turci pentru Stanciu este foarte mică comparativ cu importanţa pe care o are românul în cadrul echipei din capitala Cehiei.

,,Plecarea lui Stanciu este absolut ieșită din discuție pentru noi, mai ales în acest moment. În plus, suma care ne-a fost oferită nu corespunde deloc cu importanța jucătorului pentru noi. Este unul dintre cei mai buni jucători din campionat.

În ceea ce privește ceilalți jucători, nu știm. Vom vedea ce se va întâmpla în această perioadă de transferuri. Trebuie să fim pregătiți să primim oferte pentru jucători.”, a declarat Jindrich Trpisovsky, citat de ISport.

Citeşte şi STANCIU, SUPĂRAT PE OFICIALII SLAVIEI DUPĂ RATAREA TRANSFERULUI LA GALATASARAY: „L-A ENERVAT ATITUDINEA CLUBULUI!”

nicolae stanciuslavia pragatransfergalatasarayrealitatea