Stanciu, supărat pe oficialii Slaviei după ratarea transferului la Galatasaray: „L-a enervat atitudinea clubului!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 19:40,
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook

Internaționalul român a fost anunțat în ultima clipă că este netransferabil, după mai multe săptămâni în care vicecampioana Turciei a fost pe urmele sale!

Deși se credea la un moment dat că Stanciu este ca și transferat la Galatasaray Istanbul, conducerea celor de la Slavia Praga s-a răzgândit și a declarat că mijlocașul nu va pleca sub nicio formă din capitala Cehiei în această vară. Decizia clubului pare că l-a scos din minți pe fotbalistul în vârstă de 28 de ani, care își dorea foarte mult o mutare la gruparea Cim Boom Boom.

Foto: Michal Beránek (Profimedia)

„Conducerea lui Galatasaray a acceptat, în cele din urmă, toate cerințele echipei din Turcia. Galatasaray, care avea deja o înțelegere cu jucătorul, a fost șocată să vadă răspunsul Slaviei. Cehii s-au retras, deși toate cerințele le-au fost respectate.

Starul român, care și-a dorit să vină la gruparea Cim Bom, a fost enervat de atitudinea clubului. Stanciu a fost foarte clar și a transmis conducerii că vrea să plece de la Slavia Praga”, a titrat publicația turcă, Fanatik.

Ce a spus președintele cehilor despre plecarea lui Stanciu în această vară

Dacă va fi să plece în viitorul apropiat vreun jucător important de la Slavia, acela nu va fi Stanciu. Orice jucător este de vânzare, dar acela care pleacă nu trebuie să afecteze obiectivele clubului. Nicolae Stanciu este jucătorul Slaviei şi nu se va mişca nicăieri în acest moment şi se pregăteşte pentru startul campionatului şi turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a precizat Jaroslav Tvrdik, pentru televiziunea Nova, citat de sport.cz.

Citește și NICUȘOR STANCIU, LA MARE CĂUTARE ÎN ACEASTĂ VARĂ! GALATASARAY NU ESTE SINGURA ECHIPĂ INTERESATĂ DE ROMÂN

 

slavia pragarealitateagalatasaraytransfer stanciustanciu