Ce spune Bogdan Lobonț despre Hagi: ”Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 22 aprilie 2024, ora 22:40,
Bogdan Lobonț
Bogdan Lobonț

Miercuri, Rapid are un meci dificil pe terenul celor de la Farul Constanța.

Înainte de meci, Bogdan Lobonț, noul antrenor de la Rapid, a oferit mai multe declarații.

Fostul internațional a menționat numele lui Gică Hagi și a precizat că are un mare respect pentru ce a realizat ”Regele” la Constanța.

”Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem împreună, dacă va fi dificil sau uşor ne vom da seama miercuri seara, în funcţie de ceea ce suntem dispuşi să facem pe teren.

Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine Gică Hagi, pentru ceea ce face şi a făcut la Constanţa, scoate jucători pe bandă rulantă. Este unul dintre cei mai pregătiţi antrenori pe care îi are fotbalul românesc în momentul de faţă.

Cei de la Farul au relaţiile de joc foarte bine puse la punct, lucrează împreună de la grupa cea mai mică până la prima echipă, lucrează pe aceleaşi principii. Cine vine de jos, ştie foarte clar ce trebuie să facă.

Încrederea ţi-o poţi lua prin tot ceea ce faci, dacă te antrenezi bine îţi poate veni încrederea. Jucătorii s-au antrenat foarte bine şi săptămâna trecută şi acum, sunt aceiaşi băieţi. Dar ei trebuie să găsească instrumentele de unde să îşi ia încrederea.

Jucătorii trebuie să se schimbe. Sunt aceiaşi jucători, nu s-au schimbat de la o zi la alta, au aceleaşi nume, aceleaşi calităţi tehnice sau individuale. Eu nu am schimbat nimic. Dacă e să fi schimbat ceva, cu siguranţă au schimbat jucătorii”, a declarat Lobonţ, înainte de meci.

 

lobontrapidfarulhagi