Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 15:03,
Mario Rondon
Mario Rondon

Edi Iordănescu este în acest moment un antrenor liber de contract, după ce a decis să se despartă de cei de la CFR Cluj, deşi a câştigat titlul în Liga 1.

Hotărârea e care a luat-o Edi Iordănescu la finalul sezonului din Liga a surprins pe foarte multă lume din fotbalul românesc. După ce a plecat de la echipă, Edi Iordănescu a lămurit mai multe lucruri care au fost vehiculate în jurul echipei din Gruia.

Sursa foto- Credit Cronos/Cristian Stavri, Profimedia Images

La un moment dat a apărut informaţia că Mario Rondon ar fi fost supărat pe Edi Iordănescu şi a refuzat să intre în teren, deoarece antrenorul îi promisese că o să fie titular în meciul cu FCSB. Când a vrut să-l introducă pe teren, dinm postura de rezervă, acesta ar fi refuzat să mai intre. Edi Iordănescu spune acum că pentru el nu există vedete la o echipă de fotbal.

,,Nu-mi cere să comentez povești! Jucătorii sunt profesioniști, au contracte, sunt plătiți ca să se antreneze și să intre pe teren atunci când antrenorul apelează la ei.

Pentru mine nu au existat niciodată vedete, nu am considerat niciodată că trebuie să le dau explicații fotbaliștilor care nu sunt titulari. Am încercat să am cu ei doar discuții despre ce ar trebui să îmbunătățească, despre munca lor.

Alex Radu și Vergil Andronache, secunzii mei, au fost mai apropiați de jucători, au încercat să-i țină montați, să-i capaciteze.”, a declarat Edi Iordănescu, pentru GSP.

Informaţia că Edi Iordănescu va pleca de la CFR Cluj la finalul sezonului a fost dezvăluită în exclusivitate de Realitatea Sportivă.

Citeşte şi EDI IORDĂNESCU, DETALII DESPRE PLECAREA DE LA CFR CLUJ: „A EXISTAT UN CUMUL DE FACTORI”

mario rondonedi iordanescuconflictrealitateacfr cluj