Ce spune Ion Crăciunescu despre prestația lui Kovacs de la meciul dintre CFR și FCU Craiova

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 02 iunie 2023, ora 09:32,
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a analizat prestația lui Istvan Kovacs de la meciul dintre CFR Cluj și FCU Craiova, terminat 1-0 după prelungiri. Crăciunescu spune că Juan Bauza a fost eliminat greșit de Kovacs.

În minutul 68. Juan Bauza a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault ușor comis asupra lui Boateng. Infracțiunea a avut loc departe de poarta oltenilor, în prejma careului advers. Argentinianul mai văzuse un cartonaș galben în minutul 53.

„Nu pot să îl înțeleg, îmi e greu să înțeleg cum o fază ca aceasta e galben. Să dai al doilea galben pentru așa ceva, mi se pare… e la 80 de metri de poarta adversă, nu e o situație promițătoare de atac, nu mi se pare că intensitatea faultului e mare.

E un picior pus, nici nu îl lovește. Îl împiedică, dar nu înseamnă că trebuie să dau galben. E fault și atât. Cum să dai al doilea galben. Nu ai cum, oricât ai vrea. Uitați-vă! Nu înțeleg.

Ai o ocazie să repari asta în timpul jocului, când îl calcă pe picior pe jucătorul de la Craiova și îi dă galben.. Trebuie să aștepți VAR-ul pentru așa ceva?”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

ion craciunescuJuan Bauzaistvan kovacsfcu craiovacfr cluj