Ce spune un patron din Liga 1 despre preluarea Stelei: ,,Dacă aude soţia de aşa ceva, o să-mi găsesc valiza la uşă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 10:47,
Steaua, sursa foto- „AS47″/Facebook
Steaua, sursa foto- „AS47″/Facebook

Steaua Bucureşti a promovat în Liga a 2-a din România, dar nu va putea accede în Liga 1 pentru moment, deoarece nu şi-a schimbat forma de organizare, din drept public în drept privat.

Pentru a putea promova în Liga 1, cei de la Clubul Sportiv al Armatei trebuie să cedeze echipa unui ,,privat”. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, ar fi tentat de o venire în Ghencea, dar spune că soţia lui nici n-ar vrea să audă de aşa ceva.

Finanţatorul moldovenilor este de părere că Steaua îşi va găsi un om potent financiar care să aibă grijă în continuare de acest brand.

,,Când e vorba de Steaua, ca brand, nu poți spune că-ți fură banii din buzunar. Nu cred că mai poate ajunge altcineva să creeze un asemenea brand național.

Rămâne un brand și cred că se poate găsi un privat ca mine care să intre în afacere și să-l ducă mai departe. Mi-a spus cineva că Steaua caută investitor, dar dacă aude soția de așa ceva, o să-mi găsesc valiza la ușă.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Radio Gold FM.

Valeriu Iftime

Citeşte şi EXCLUSIV | MOTIVUL PENTRU CARE UN STELIST NU A AJUNS LA INAUGURAREA NOULUI STADION: ,,MI-AM DORIT MULT! AM AVUT INVITAŢIE”

steauadrept privatbotoșanirealitateaghenceadrept publicvaleriu iftime