Ce sumă colosală cere Sepsi de la FCSB pentru Marius Ștefănescu: ”Nu cred că o să scoată atât”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024, ora 13:30,
Marius Ștefănescu
Marius Ștefănescu

Marius Ștefănescu este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali nu a reușit să îi transfere la FCSB.

Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi OSK, a declarat că intenționează să îl vândă pe Ștefănescu doar la o echipă internațională. Cu toate acestea, se pare că finanțatorul ar vrea să îl cedeze pe atacant la FCSB în schimbul unei sume mari de bani.

Astfel, omul de afaceri a spus că va renunța la serviciile lui Ștefănescu pentru 10 milioane de euro oferite de FCSB.

”Domnul Becali nu știe că la noi la secui există un proverb sau cuvântul dat e mai presus de orice. Și dacă am spus că nu vreau să se vorbească despre Ștefănescu la FCSB, nu îl dau nici pe 10.000.000 de euro. Nu cred că o să scoată 10 milioane plus 1 euro.

Cinstea și onestitatea noastră nu se poate cumpăra cu nimic. Noi de la început am conceput să facem clubul, să fim un club care o să fie respectat în toată țara. Nu se pune problema de așa ceva. Pentru mine personal e subiect închis definitiv.

(n.r. – Dacă vine Ștefănescu și spune că vrea la Becali?) Păi, atunci, dacă eu am spus așa, o să îi zic ‘Că mai există 10.000 de cluburi, cred că o să fie interes și de acolo pentru tine și până la urmă e vorba de cuvântul tău și de onoarea mea’”, a spus Dioszegi, la Fanatik.

Laszlo Dioszegigigi becalisepsiMarius Stefanescufcsb