Ce surpriză! Dinamo este favorită la casele de pariuri înaintea meciului cu Craiova!

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 18 octombrie 2020, ora 10:37,
dinamo bucurie
dinamo bucurie

Dinamo va întâlni în această seară de la ora 21:30, liderul actual din Liga 1, Universitatea Craiova, echipă care are maximum de puncte după 6 etape!

Potrivit caselor de pariuri, formația din Ștefan cel Mare pleacă cu prima șansă în fața liderului din acest moment din România, Universitatea Craiova. Așadar, băieții lui Cosmin Contra sunt cotați cu 2.40 să câștige partida din această seară, în timp ce oltenii au primit din partea bookmakerilor o cotă de 3.10 pentru o eventuală victorie pe terenul „câinilor”.

Dinamo vine după un eșec în derby, contra lui FCSB, scor 2-3, în timp ce Universitatea Craiova vine după un succes acasă, în fața celor de la Poli Iași, scor 1-0.

Pentru meciul din această seară, Cosmin Contra va putea alinia cel mai bun prim 11 pe care îl are la dispoziție, în timp ce italianul Cristiano Bergodi are probleme de efectiv. După plecarea lui Valentin Mihăilă la Parma și după accidentarea teribilă suferită de atacantul Elvir Koljic, în meciul cu Iași, oltenii au în acest moment și doi jucători infectați cu COVID-19, Ștefan Vlădoiu și Alexandru Câmpanu.

Dinamo ocupă în acest moment locul 14 în Liga 1, cu 5 puncte acumulate în primele 6 etape disputate în actualul sezon, în timp ce Universitatea Craiova vine din postura de lider autoritar, cu maximum de puncte după primele meciuri.

Citește și Gică Popescu exclude o viitoare candidatură la FRF: “Atunci era momentul oportun ca Generația de Aur să preia conducerea!”

dinamocote pariuriliga 1u craiovarealitatea