Ce urmează pentru Dan Petrescu după două eșecuri la rând: „Sunt 100% sigur”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 18:01,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj se află într-un punct critic în cursul acestui sezon. Campioana României vine după două înfrângeri consecutive, fără să marcheze vreun gol.

Clubul ardelean a pierdut cu Rapid, scor 0-2, și cu AZ Alkmaar, scor 0-1. În campionat este lider, iar în grupa din Conference League este pe ultimul loc, cu un singur punct după trei etape.

În contextul acestor rezultate, s-a discutat despre o posibilă debarcare a lui Dan Petrescu de la conducerea băncii tehnice. Totuși, Vasile Miriuță, fost antrenor în Gruia, nu crede în varianta ca principalul de 53 de ani să fie demis și este convins că CFR Cluj va fi campioana Ligii 1 și în 2022.

”Sunt 100% sigur că Dan va face o echipă competitivă. E în primii trei antrenori români pe care îi avem la ora actuală.

CITEȘTE ȘI –>> CUM A AJUNS GICĂ POPESCU SĂ FIE ARESTAT ÎNAINTE DE ALEGERILE FRF: ,,AIA L-A CURĂŢAT, DE FAPT”

La iarnă îi va fi greu să aducă jucători foarte buni, dar ei vor câștiga campionatul și sunt sigur că dacă patronul Neluțu Varga va avea încredere în Petrescu și în Răzvan Zamfir vor face o echipă puternică de la anul. Cred că vor avea răbdarea cu el. Am mare încredere în Petrescu și jucători.

Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Campionatul nu va fi o problemă pentru ei nici anul acesta. Am o relație bună cu cei de aici și mai știu și eu ce mișcă pe aici.

Nu e nicio problemă între Dan Petrescu și patron, e o relație bună. Am văzut declarația lui Dan că își dorește să rămână la CFR, înseamnă că va rămâne aici. Vrea să demonstreze încă o dată că nu s-a întors degeaba la CFR”, a declarat Miriuță, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> CU CE PROBLEME MEDICALE S-A CONFRUNTAT DAN PETRESCU, ÎN TIMPUL MECIULUI CU AZ ALKMAAR: „ȘTIȚI CĂ EL SE ZBATE PERMANENT”

conference leaguecfr clujrealitateadan petrescuvasile miriutaliga 1