Ce urmează pentru Jovan Markovic după acțiunea naționalei: „A fost țapul ispășitor”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 12:31,
Jovan Markovic
Jovan Markovic

Jovan Markovic a fost printre cei mai criticați jucători după ultima acțiune a echipei naționale, cea din luna septembrie.

Reprezentativa antrenată de Mirel Rădoi a învins pe Islanda (2-0), Liechtenstein (2-0) și a remizat cu Macedonia de Nord (0-0), iar atacantul de 20 de ani a evoluat în fiecare dintre cele trei meciuri din preliminariile pentru CM din 2022. După ce a debutat în Islanda, a fost titular în restul celor două meciuri rămase, dată fiind accidentarea lui Denis Alibec, dar prestațiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Mihai Rotaru a vorbit despre jucătorul care se află în proprietatea sa. Acesta a declarat că Markovic a venit cu moralul la pământ de la echipa națională și are acum nevoie de liniște la echipa de club. Totuși, în urma unei acțiune organizate de clubul oltean cu micii fani, tânărul vârf și-a recăpătat încrederea.

”Trebuie să luăm reflectoarele de pe el. El trebuie să crească acum. A fost țapul ispășitor pentru meciul cu Macedonia. A venit căzut, după care am avut o acțiune acum două zile în Parcul Romanescu și chiar îi era teamă să vină în oraș. Dar când a văzut că au venit toți copiii spre el să facă spre el, s-a încărcat, l-a ajutat foarte mult.

În momentul ăsta e bine, e pozitiv. Acum, trebuie să muncească. A fost subiectul numărul 1 în urma acestei campanii. Acum, noi trebuie să îl sprijinim, suntem alături de el, credem că este un jucător extraordinar”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Pro X.

CITEȘTE ȘI –>> CS U CRAIOVA OCUPĂ LOCUL 6 ÎN LIGA 1, DAR REGHECAMPF PRIMEȘTE LAUDE: „SE VEDE O SCHIMBARE”

mihai rotarucraiovajovan markovicrealitateaechipa nationala