Ce va face Sorana Cîrstea? Decizia luată cu privire la turneul de la Palermo

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 21:38,
SORANA CÎRSTEA
SORANA CÎRSTEA

După ce a spus pas participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Sorana Cîrstea și-a anunțat decizia și în privința turneului de la Palermo de săptămâna viitoare.

Sportiva în vârstă de 31 de ani a declarat că nu va lua parte la întrecerea din Italia, acolo unde urma să fie favorita numărul 1. În aceste condiții, locul ei pe tabloul principal va fi luat de Leonie Kung.

Sorana Cîrstea la Wimbledon/Sursa foto: Profimedia Images
Sorana Cîrstea la Wimbledon/Sursa foto: Profimedia Images

Decizia Soranei vine pe fondul rupturii musculare resimțite în urmă cu câteva săptămâni. Astfel că, jucătoare de 31 de ani nu va participa nici la turneul de la Palermo, nici la Olimpiada de la Tokyo, ci preferă să se concentreze pe recuperarea sa.

„Ar fi fost o onoare să îmi reprezint țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă din păcate nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puțin o lună de pauză competițională și în acest moment al carierei mele prioritară este sănătatea.

Am refuzat constant orice ajutor financiar din partea Federației și Comitetului Olimpic!!! Dacă aș fi putut să joc aș fi făcut-o din patriotism, cum am făcut deja la Olimpiadele de la Beijing și Londra”, a declarat Sorana Cîrstea.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAELA BUZĂRNESCU, DUPĂ CE A AFLAT CĂ POATE PARTICIPA LA JOCURILE OLIMPICE: ,,E UN VIS PE CARE L-AM AVUT DE MICĂ

realitateasorana cirsteaJO tokyopalermo openanunt