Cehii, îngrijorați după meciul cu FCSB: „Ni s-a spus să nu dăm mâna cu ei!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 08:56,
fcsb-slovan-liberec

Jucătorii de la Slovan Liberec nu se pot bucura pe deblin de victoria obținută în fața celor de la FCSB, scor 2-0, în turul trei preliminar al Europa League.

Cehii se tem ca nu cumva să se infectat cu coronavirus în urma contactelor cu jucătorii FCSB-ului.

Michal Rabusic, marcatorul golului doi al sârbilor, a dezvăluit că înaintea partidei li s-a transmis să nu dea mână cu jucătorii roș-albaștrii, pentru a evita orice risc de infectare cu noul coronavirus.

„Pe teren nu ne-a fost teamă de infectare. Nu te gândești la asta în timpul meciului, dar, după meci, ne-au spus să nu dăm mâna cu ei. Mă rog ca noi toți să fim sănătoși. Dacă se ajunge la noi la fel ca în București, atunci ar fi o mare problemă. Vom închide hotelul până la ultimele teste pentru a ne asigura că toată lumea este sănătoasă. Sper că așa va fi.

Nu am știut până în ultimul moment dacă se va juca sau nu, cu cine vor juca, dacă vor juca cu juniorii. Până la urmă, au adus jucători din campionatul lor, care au calitate. Sigur, nu a existat omogenitate.

S-a văzut că pot obține rezultate bune atunci când sunt pe teren jucătorii buni. A fost un meci dificil și sunt foarte bucuros că am gestionat bine situația. Mai avem un singur meci până la grupe, sper să reușim”, a declarat Rabusic, după meci.

Citește și • Reacția lui Pintilii după eliminarea FCSB-ului din Europa: „N-am ce să le reproșez băieților”

slovan liberecMichal RabusicEuropa Leaguerealitatea
Ion-Crăciunescu

Ion Crăciunescu vine la Realitatea Sportivă! Ediție specială, astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus

EURO 2020- profimedia-0590506911

Blestemul EURO 2020! După momentele cu Eriksen, un copil de doar 8 ani și-a pierdut viața