EXCLUSIV | Cel mai bun fotbalist din 2020, pe placul unui nume mare de la noi: „E un atacant complet”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 11 ianuarie 2021, ora 20:24,
lewandowski

După mulți ani în care Ronaldo și Messi au monopolizat anchetele pentru cel mai bun jucător al planetei, în 2020 Robert Lewandowski le-a luat fața celor doi. 

Din 2008, polonezul este al doilea fotbalist după Modric care oprește hegemonia celor două superstaruri de la Juventus și Barcelona. Anul trecut a fost unul cu totul special pentru atacantul lui Bayern Munchen.

A câștigat pentru prima oară în carieră trofeul Champions League în tricoul bavarezilor și a fost și golgheterul competiției. De asemenea a fost cel mai bun marcator în cele două competișii interne, Bundesliga și Cupa Germaniei. Emil Săndoi consideră că jucătorul de 32 de ani era cel care trebuia premiat la sfârșitul anului trecut.

„Total meritat, nici nu încape îndoială, de deperta a fost cel mai bun jucător anul trecut. La ce goluri a dat,  uitați-vă că marchează etapă de etapă și face asta de ani de zile.

Au fost cei doi, Ronaldo și Messi au monopolizat ani de zile, dar în acest moment Lewandowski e de departe cel mai bun. E un atacant complet, are și tehnică și deplasare și lovitură de cap și șut, de toate”, l-a lăudat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Antrenorul din Liga 1 care îl contrazice pe Mircea Lucescu: “Păi cum să se piardă frumusețea jocului?”

realitateaemil săndoironaldo2020Lewandowskithe bestmessi
E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!

eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor