Cel mai mare susținător al giuleștenilor în noul sezon al Ligii 1: „Au cel mai bun cuplu de fundași centrali”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 15:58,
Rapid Bucuresti
Rapid Bucuresti

Rapid a revenit în prima divizie după 6 ani, iar fanii abia așteaptă să își vadă favoriții jucând pe noua arenă din Grant. 

Nou-promovata a fost una dintre echipele cele mai active pe piața transferurilor în această vară, iar transferurile făcute i-au determinat și pe bookmakeri să nu îi plaseze pe alb-vișinii printre codașele Ligii 1 în ceea ce privește șansele la titlu. Dincolo de marea masă a susținătorilor rapidiștilor, Săpunaru & Co vor avea și un suporter de lux  în noua ediție de campionat. Adrian Porumboiu nu a ascuns niciodată că are o afinitate pentru giuleșteni, iar la un moment dat, a fost cât pe ce să devină patronul Rapidului.

„Susțin Rapid, fără niciun fel de rezervă! Au mulți fani, au făcut transferuri, au cel mai bun cuplu de fundași centrali. Nu se poate compara cu Vucici, Mucici sau cum îi cheamă pe alții de pe la alte echipe… aduși ca mari salvatori. Niciunul nu se poate compara cu cei doi.

adrian-porumboiu-echipa-națională

Junior Moraes e un jucător care a atras atenția, e un fotbalist de clasă. L-au luat pe Romario, nu e cel adevărat, dar e bun pentru campionatul intern. Foarte bun! Așa că eu mizez pe ei și sunt fanul lor în acest campionat. Apoi țin cu Craiova lui Mititelu, îmi place că este o echipă vie și am mare încredere în Adrian Mutu”, a fost anunțul lui Adrian Porumboiu pentru Pro Sport. 

Adrian Porumboiu a fost în trecut finanțatorul celor de la FC Vaslui, echipă ce a fost vicecampioană a României în sezonul 2011-2012 și a jucat finala Cupei României în stagiunea 2009-2010. De asemenea, moldovenii se pot lăuda în peroada respectivă și cu o participare în grupele UEFA Europa League.

CITEȘTE ȘI –>> VIZITĂ SURPRIZĂ PENTRU ANAMARIA PRODAN! UNDE A TREBUIT SĂ FIE PREZENT AGENTUL FIFA ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ

realitatealiga 1adrian porumboiusuporter de luxrapid