ULTIMA ORĂ | CFR a pierdut un jucător de bază! Djokovic s-a înțeles cu echipa lui Șumudică și a plecat deja din România

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021, ora 10:40,
damjan-djokovic1

După despărțirea de Gaziantep, tehnicianul român în vârstă de 49 de ani nu a stat prea mult pe gânduri și a semnat un nou angajament cu Rizespor, locul 12 în Superliga Turciei!

Ales antrenorul anului în Turcia, Marius Șumudică a plecat cu scandal după un an și jumătate petrecut pe banca celor de la Gaziantep, după ce bașkanii au decis să îl demită pe român din cauza unor declarații nepotrivite ale acestuia. La doar câteva zile după ce a rămas liber de contract, Șumudică s-a reorientat rapid și a ales Rizespor.

Prima lovitură pe care tehnicianul român la noua sa echipă este aducerea mijlocașului croat de la CFR Cluj, Damjan Djokovic. Dorit și de Dan Petrescu la Kayserispor, Djokovic se pare că l-a ales pe Șumudică, astfel că acesta deja a plecat din România, alături de impresarul său, Cătălin Liță.

Potrivit ultimelor informații, CFR Cluj va încasa de pe urma croatului aproximativ 400.000 de euro, iar salariul jucătorului ar urma să ajungă la 500.000 de euro pe sezon.

La plecarea din România, Djokovic a vorbit despre oferta primită de la Rizespor și a mărturisit că a ales să îi dea curs deoarece a fost cea mai avantajoasă pentru toate părțile.

Cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost de la Rizespor. Cel mai important e ca toată lumea să fie de acord, dacă o să semnez, așa va fi. A contat că e Marius Șumudică acolo, e important să te cunoască antrenorul, când mergi într-un campionat nou.

Citește și Budescu vrea să joace din nou pentru Petrolul: “Tot aştept ca echipa să promoveze!”

Dan Petrescu știe cum merge în fotbal, nu are de ce să se supere, am lucrat foarte bine cu domnul Petrescu în ultimii ani, dar acum începe o aventură nouă pentru mine.

E un campionat mai puternic în Turcia, e o nouă provocare pentru mine, cu jucători mai buni. E un campionat imprevizibil, totul este posibil. Cu un antrenor motivat, care deja a demonstrat în Turcia, putem face lucruri frumoase”, a spus Djokovic la plecarea din România.

1.600.000 de euro este cota de piață a mijlocașului croat, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Damjan Djokovic bifat 152 de prezențe în tricoul campioanei României pentru care a marcat 13 goluri.

Citește și Altă echipă, aceleași obiceiuri! Dan Petrescu pune presiune pe bașkani: “Am nevoie de transferuri!”

realitatearizesportransfer CFRsumudicadjokovicdeclaratii
rapid-bucurie

Planurile celor de la Rapid înainte de startul Ligii 1: ,,Trebuie să ne organizăm ca o echipă”

Christian Eriksen 22

Un greu din fotbalul românesc, marcat de incidentul cu Eriksen: ,,N-am putut să privesc”