Ardelenii contestă programul din play-off: „Jucăm ultimul meci la Craiova!”. Roș-albaștrii: „Vom fi campioni până atunci”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 26 februarie 2020, ora 17:55,
fcsb-cfr-cluj-liga-1
fcsb-cfr-cluj-liga-1

Programul meciurilor din play-off-ul Ligii 1 i-a deranjat pe cei de la CFR Cluj, care sunt nemulțumiți de faptul că vor trebui să joace ultimul meci la Craiova.

Oficialii ardelenilor și-ar fi dorit să joace ultimul meci pe teren propriu pentru a celebra câștigarea titlului alături de fanii clujeni, însă cei de la FCSB îi liniștesc pe ardeleni și le transmit că la ora disputării returului dintre Craiova și CFR Cluj, roș-albaștrii vor fi deja campioni.

„Suntem total dezavantajați de acest regulament. Echipa de pe primul loc, după ce că nu poate profita de avansul înregistrat pe teren, mai este obligată să joace și ultimul meci în deplasare. Noi putem evolua cu trofeul pe masă, la Craiova! Nu este corect”, a spus Bogdan Mara, directorul sportiv al ardelenilor.

„Nu este nicio problemă că va fi în ultima etapă Craiova – CFR Cluj. Noi vom fi deja campioni la acel moment”, a fost replica lui Helmut Duckadam pentru Mara.

Citește și ♦ VIDEO | Lopetegui, compliment pentru CFR Cluj! „O echipă foarte bine antrenată!”

cfr clujliga 1fcsb