SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

CFR Cluj răsuflă ușurată! Campioana, iertată de sancțiuni și salvată de omul înjurat de Nelu Varga

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 14:07,
CFR
CFR

CFR Cluj a întârziat plata în valoare de 250.000 de euro pentru Meleke către FC Botoșani, iar clubul risca să fie exclus din cupele europene.

Valeriu Iftime a dezvăluit care a fost motivul pentru care campioana României a scăpat de această sancțiune drastică.

Patronul moldovenilor a explicat că a ajuns la o înțelegere cu oficialii ardelenilor numai la rugămințile lui Ștefan Gadola, unul dintre acționarii grupării din Gruia, și cel la adresa căruia Nelu Varga a avut un derapaj grosolan, după meciul cu Banja Luka.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI LE-A DECLARAT RĂZBOI LUI BURLEANU ȘI IORGULESCU: „SCHIMBAȚI, BĂ, REGULAMENTUL CĂ O SĂ ÎI OMORÂȚI PE FOTBALIȘTI!”

”Cu CFR Cluj, cumva am reglat ceva ieri din câte știu eu de la președinte. Am făcut un mic compromis noi, sperăm și un mic ajutor pentru ei. Asta pentru a intervenit domnul Gadola și m-a rugat personal, că altfel nu o făceam. În orice caz, cu CFR Cluj s-a făcut un document care ne ajută și îi ajută să ieșim cumva la lumină.

valeriu-iftime-fc-botoșani
Valeriu Iftime

La FCSB nu știu, încă nu am nicio informație. Eu am fost și plecat. Din ce știu de la președinte, avem niște somații pe care le-am făcut și răspunsurile sunt cele pe care nu le știe nimeni, pentru că nu au venit”, a spus Valeriu Iftime, pentru PRO X.

CITEȘTE ȘI –>> NELUŢU VARGA, DERAPAJ GROSOLAN DUPĂ MECIUL CU BANJA LUKA: ,,SUNT NIȘTE P***E ORDINARE! SĂ ŞTIŢI SĂ FACEŢI DIFERENŢA”

realitateacfr clujmelekenelu vargaȘtefan Gadolavaleriu iftime