CFR Cluj, taxată după primul meci în Liga 1: ,,E inadmisibil să fie atât de superficială”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 09:32,
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images

CFR Cluj a câştigat meciul de debut în noul sezon al Ligii 1, pe teren propriu, contra celor de la FC U Craiova 1948, scor 3-2, după ce la pauză s-a înregistrat egalitate.

Daniel Pancu, fost antrenor la Rapid şi Poli Iaşi, a reacţionat în privinţal jocului din Gruia. Acesta este de părere că partida a fost una foarte spectaculoasă, însă una cu foarte mari greşeli.

Acesta nu înţelege cum jucătorii CFR-ului au putut să se relaxeze atât de mult la scorul de 2-0. I se pare inadmisibil cum au tratat elevii lui Şumudică avantajul avut pe tabela de marcaj, în prima repriză.

,,Un meci spectaculos, cu multe greșeli. CFR a început partida ca o mare campioană, FCU Craiova a comis multe greșeli, apoi s-au inversat rolurile. E inadmisibil ca CFR să fie atât de superficială, crezând că jocul s-a încheiat la 2-0! Am văzut că echipele de tradiție au pentru cine juca, aleargă 90 de minute, au dorință de victorie.”, a declarat Daniel Pancu, pentru Digisport.

Citeşte şi ȘUMUDICĂ S-A DEZLĂNȚUIT DUPĂ CE ECHIPA SA A CÂȘTIGAT PRIMUL MECI DUPĂ 10 ZILE: „NU MĂ MAI CRITICAȚI, EU FAC SPECTACOL”

cfr clujrealitateadaniel pancufc u craiova 1948