CFR, orice pentru Liga Campionilor! Primele oferite jucătorilor dacă trec de Borac Banja

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 17:35,
CFR CLUJ
CFR CLUJ

CFR Cluj va juca de la ora 21:00, pe terenul bosniacilor de la Borac Banja, în manșa retur din primul tur preliminar al Champions League.

Elevii lui Marius Șumudică și-au început drumul european din noul sezon cu o victorie clară, după 3-1 în Gruia. Clujenii speră să se întoarcă în țară cu o calificare, care le-ar permite accederea în următoarea fază a întrecerii, unde vor fi capi de serie la tragerea la sorți. Învingătoarea dintre Fola (Luxemburg) și Lincoln (Gibraltar) va ieși în calea campioanei României din ultimele patru sezoane în turul secund din Champions League.

Clujenii fac orice pentru o calificare în grupele din competiția stelelor. Ultima echipă românească ce a ajuns într-o fază atât de superioară în UCL este FCSB în sezonul 2013-2014. În acest caz, oficialii din Gruia îi motivează pe jucători cu prime pe măsură.

Astfel, fiecare component al formației antrenate de Șumudică ar urma să primească 5.000 de euro, bani care vor intra în conturile acestora doar dacă obiectivul de accedere în grupe va fi îndeplinit, conform ProSport.

Însă pentru a se asigura că jucătorii rămân concentrați pe tot parcursul preliminariilor europene, aceștia vor primi câte un bonus financiar după fiecare formație pe care o vor elimina, bonusuri ce se vor cumula la final cu prima pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor sau Europa League.

Condițiile meteo din Bosnia nu sunt favorabile CFR-ului. La ora meciului, s-a estimat că vor fi 31 de grade Celsius.

CITEȘTE ȘI –>> MARIUS ȘUMUDICĂ, ÎNAINTEA RETURULUI CU BORAC BANJA: „NE AȘTEPTĂM LA O ATMOSFERĂ INCENDIARĂ!”

realitatealiga campionilorprime de jocgrupe uclcfr cluj