Marius Șumudică, înaintea returului cu Borac Banja: „Ne așteptăm la o atmosferă incendiară!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 21:38,
Marius Șumudică, CFR
Marius Șumudică, CFR

CFR Cluj va juca mâine seară, de la ora 20:00, pe terenul bosniacilor de la Borac Banja, în manșa retur din primul tur preliminar al Champions League!

Elevii lui Marius Șumudică și-au început campania europeană din noul sezon cu o victorie clară împotriva bosniacilor, după 3-1 în Gruia. Clujenii speră să se întoarcă în țară cu o calificare, care le-ar permite accederea în următoarea fază a întrecerii, unde vor fi capi de serie la tragerea la sorți. Învingătoarea dintre Fola (Luxemburg) și Lincoln (Gibraltar) va ieși în calea campioanei României din ultimele patru sezoane în turul secund din Champions League.

Ajunși de astăzi în Bosnia, clujenii au oferit și primele declarații înaintea duelului de mâine seară. Marius Șumudică a vorbit despre confruntarea cu Borac Banja, dar și despre eșecul din Supercupa României, contra celor de la CSU Craiova.

„E clar că Universitatea Craiova a fost o echipă superioară celor de la Banja Luka. Universitatea Craiova e o echipă care se bate la titlu și investește foarte mult, n-a fost o întâmplare că a câștigat Cupa anul trecut. Ar trebui să privim lucrurile pozitive și anume că nu au avut nicio ocazie de gol. După care am ajuns la această loterie, care, din păcate, ați văzut și aseară la Campionatul European, ține doar de mentalul jucătorilor.

Eu respect poporul sârb, în general, știu ceea ce înseamnă. Am avut în cariera mea de antrenor șansa să lucrez cu jucători sârbi. Sunt jucători cu potențial, jucători cu școală. Au sângele fierbinte, la fel ca al românilor. Sunt multe asemănări între cele două popoare.

Ne așteptăm la o atmosferă incendiară, dar vom face tot ceea ce ține de noi să ne calificăm. Plecăm cu un avantaj de două goluri și sperăm să menținem, cel puțin, acest avantaj. Cel mai important e ca echipa să meargă mai departe. Pe mine asta mă interesează, nu altceva”, a spus Șumudică.

Citește și ȘUMUDICĂ, ATACAT DUR DUPĂ PRIMELE MECIURI LA CFR: „ESTE O ȘMECHERIE DE BÂLCI!”

realitatealiga campionilormarius șumudicădeclaratiiborac banjacfr cluj