VIDEO | Chindia învinge UTA la limită și urcă pe locul 8! Ambele echipe au avut câte un gol anulat

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 19:20,
Chindia Târgoviște
Chindia Târgoviște

Echipa Chindia Târgoviște a învins UTA cu 2-1 (1-1) în primul meci al Etapei a 24-a, rezultat în urma căruia a ajuns, provizoriu, pe locul 8.

Chindia a marcat golul victoriei cu UTA în minutul 81

UTA continuă parcursul dezastruos din campionat. Echipa arădeană nu a mai câștigat un meci din Etapa a 10-a, când a învins FC Botoșani în deplasare cu 2-1. Se întâmpla pe 9 septembrie.

De atunci, a obținut cinci remize și a fost învinsă de nouă ori. Chindia a deschis scorul în minutul 9, prin Cooper, care a profitat de o eroare a defensivei oaspeților. Egalarea s-a restabilit la o jumătate de oră după primul fluier al abitrului, când Ubbink a înscris cu un șut din careu.

Formația antrenată de Anton Petrea a continuat să controleze partida, dar golul izbăvitor a venit abia cu 9 minute înainte de final. Cel care a adus 3p Chindiei a fost Neguț, care a reluat din 5 metri o minge respinsă în față de portarul oaspeților.

Cooper a mai înscris o dată în minutul 26, iar Milosevic (UTA) în minutul 45+2, dar reușitele au fost anulate pentru ofsaid, respectiv fault în atac.

UTA rămâne pe locul 15 în Superligă, cu 20p, la 3 distanță de “U” Cluj-Napoca. Problema arădenilor este că ultima clasată, CS Mioveni, are o revenire de formă, cu două victorii în tot atâtea etape de la reluarea campionatului, ajungând la 15p.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Corinus (46 – Orozco), Boldor, Ioniță – Vorobjoas (60 – Akhmatov), Dulca – Neguț, Popadiuc (46 – Dumitrașcu), Popa (84 – Buș) – Cooper (87 – Dinu). Antrenor: Anton Petrea

UTA: Iacob – Erico, Benga, Hoxhallari – Benzar (82 – Vukcevic), Anton (70 – Cascini), Batha, Ubbink, Pop (82 – Marrone) – Milosevic (70 – Keșeru), Postolachi (82 – Barbosa). Antrenor: Laszlo Balint

Etapa a 24-asuperliga