Chipciu, despre programul de la CFR Cluj: „Sperăm să jucăm cât mai mult timp din 3 în 3 zile!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 00:56,
chipciu

Campioana României, CFR Cluj, se apropie la doar 3 puncte de liderul Universitatea Craiova, după victoria împotriva lui FC Voluntari, cu scorul de 1-0!

Cu o echipă de start aproape schimbată în totalitate față de meciul din Europa League, contra bulgarilor de la ȚSKA Sofia, CFR Cluj a înregistrat o nouă victorie în Liga 1.

După meci, mijlocașul clujenilor, Alexandru Chipciu, a vorbit despre partida din această seară, despre lupta la campionat de anul acesta dar despre duelul de joi seară din Europa League, contra elvețienilor de la Young Boys.

„A fost un meci destul de greu, dar cred că după ce am marcat ne-am descurcat destul de bine. Din afară fotbalul din România pare destul de ușor, dar când intri în teren este destul de greu.

Jucăm din fericire din trei în trei zile, dar avem foarte mulți jucători, cu un lot foarte numeros și poate cel mai valoros din Liga 1 și e o bucurie să fie multe meciuri pentru că automat vin și bani de pe urma calificării în Europa League, plus că sunt mai multe meciuri și avem ocazia să jucăm cu toții.

Când jucăm la 7 zile ne plângem că avem mult timp liber, iar când jucăm din trei în trei zile spunem că e foarte mult, așa spun toți în general în fotbal, dar eu sper să jucăm așa până în primăvară.

Citește și VIDEO | CFR, victorie fără emoții în fața Voluntariului! Cătălin Itu, eroul campioanei

Pentru campionat va fi o cursă lungă cu echipele care se bat la câștigarea lui, iar lupta se va da abia în play-off-ul competiției. Pare ușor acum pentru o echipă cum e CFR, care vine după 3 campionate câștigate, dar dacă intri cu gândul ăsta e posibil să nu fie atât de ușor.

Meciul de joi va fi unul destul de greu, Young Boys este din punctul meu de vedere mai bună decât ȚSKA, dar sperăm să facem un meci cât mai bun, să strângem puncte și să tragem linie la final.”, a declarat Chipciu la finalul meciului cu Voluntari.

CFR Cluj ocupă locul 2 în acest moment în Liga 1, cu 18 puncte acumulate în cele 8 meciuri disputate în actualul sezon.

Pentru ardeleni urmează meciul din Europa League, contra elvețienilor de la Young Boys, care va avea loc joi, de la ora 22:00, pe stadionul din Gruia.

Citește și Ce victorie! CSM București a făcut show în meciul din Liga Campionilor

realitatealiga 1chipciucfr cluj
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”