Cine este Kolos Kovalivka, echipa pe care FCSB o poate întâlni în turul trei preliminar din Conference League

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 16:15,
FCSB
FCSB

„Roș-albaștrii” au aflat numele adversarului pe care îl va întâlni în Conference League, asta în cazul în care vor trece de Shakhter Karagandy!

FCSB va juca în preliminariile Conference League cu Shakhter Karagandy, ocupanta locului patru în Kazahstan, la finalul sezonului precedent. Elevii lui Dinu Todoran vor disputa manșa tur, joi, 22 iunie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu.

În cazul în care vor merge mai departe în noua competiție înființată de UEFA, bucureștenii vor da peste Kolos Kovalivka, ocupanta locului patru în ultimul sezon din Ucraina. Kolos Kovalivka este un club înființat în anul 2012, însă abia din anul 2015 a căpătat statutul de club profesionist și a putut să se înscrie în liga a treia din Ucraina.  Posibila viitoare adversară a FCSB-ului evoluează pe stadionul ”Kolos”, care are o capacitate de 5.000 de locuri.

Ucrainienii se află la a doua participare în cupele europene, după ce stagiunea trecută a ajuns până în turul trei preliminar al Europa League, unde a cedat la HNS Rijeka, 0-2 după 120 de minute de joc.

Și din punct de vedere al informațiilor de pe hârtie, cele două cluburi sunt despărțite de o diferență destul de mare al valorii loturilor. Dacă echipa lui Gigi Becali are o valoare totală de 31. 150.000 de euro, Kolos Kovalivka este un club evaluat la 9.750.000 milioane de euro, iar cel mai valoros jucător, Anatoliy Nuriev, este cotat la 900 de mii de euro, potrivit Transfermarkt.

Astfel, dacă va izbuti să treacă de primul adversar din Conference League, FCSB o va întâlni pe Kolos Kovalivka în format tur retur, pe 5, respectiv 12 august.

Citește și AGENTUL LUI ONDRASEK A REACŢIONAT DUPĂ CE GIGI BECALI I-A PUS GÂND RĂU ATACANTULUI: ,,SUNT CONVINS CĂ VA DOVEDI CĂ ARE VALOARE”

kolos kovalnikafcsbconference leagueadversar fcsbrealitatea