Cine este mama lui David Popovici! Educație exemplară pentru un adevărat campion mondial!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 11:10,
Mama lui David Popovici / Foto: Profimedia
Mama lui David Popovici / Foto: Profimedia

Mama lui David Popovici a lucrat timp de mai mulți ani în domeniul asistenței sociale. Însă, la un moment dat, a urmat și cursuri de ofițer anti-doping pentru a înțelege exact prin ce mecanisme va trece fiul său în procedurile din domeniu.

Cine este și cu ce se ocupă de fapt mama dublului campion mondial la natație.

Părinți exemplu pentru un campion mondial!

Mihai și Georgeta, părinții lui David, s-au îngrijit de propriul fiu încă din copilărie. Atenția la detalii, dar și dorința ca băiatul să fie ferit de orice aspect compromițător, i-a determinat pe cei doi părinți să aibă grijă de viitorul lor campion mondial la natație.

Aceștia făceau verificări amănunțite chiar și când era vorba despre medicamente obișnuite pe care David urma să le ia pentru afecțiuni nesemnificative, potrivit surselor GSP.

Concret, părinții lui David contactau Agenția Națională Anti-Doping, pentru a se interesa și pentru a evita contactul cu orice fel de substanță interzisă.

Mama lui David, implicată tot mai mult în domeniul sportiv!

„Mama lui David a făcut și cursul de ofițer control doping, doar ca să cunoască procedurile, să poată să prevină orice eroare în procesul de pregătire. Dacă ar vrea, ar putea participa la controalele ANAD, la recoltări, dar nu în natație sau la clubul Dinamo, unde activează fiul său”, a declarat Gabriela Andreiașu, director general ANAD, potrivit sursei menționate.

„Faptul că părinții lui David Popovici s-au îngrijit în detaliu de sănătatea băiatului, a fost confirmat chiar și de Cristi Balaj, fost președinte al ANAD:

Și dacă era nevoie ca David să-și pună niște picături în urechi, părinții contactau ANAD să se intereseze ce substanțe conțin picăturile, să nu facă vreo greșeală. E o linie directă, unde li se răspundea imediat sportivilor. Asta înseamnă prevenție. Părinții lui au dat și ei dovadă de cea mai înaltă formă de profesionism, sunt un model de urmat și de alții.”, a spus actualul președinte de la CFR Cluj.

Cu ce porecle s-a pricopsit tânărul David Popovici! Campionul mondial, lăudat de presa internațională! Citește chiar aici!

#davidpopoviciparinti