Cine este tatăl lui David Popovici! Cu ce se ocupă și ce spune despre performanțele fiului său: „A fost un sentiment uluitor!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 12:08,
david
david

Înotătorul român David Popovici este noul campion mondial la 100 m. Este al doilea titlu suprem câștigat de sportivul dinamovist în doar trei zile. David Popovici a parcurs cele două lungimi de bazin în 47:58.

Puțini știu însă că acesta a avut parte de o educație model din partea părinților săi. Cine este de fapt tatăl său și cu ce se ocupă.

Cine este tatăl lui David Popovici!

Mihai și Georgeta, părinții lui David, s-au îngrijit de propriul fiu încă din copilărie. Atenția la detalii, dar și dorința ca băiatul să fie ferit de orice aspect compromițător, i-a determinat pe cei doi părinți să aibă grijă de viitorul lor campion mondial la natație.

Mihai Popovici activează domeniul vânzărilor. Acesta este foarte preocupat de suplimentele prescrise fiului său, deoarece vrea ca sportivul să stea departe de orice fel de substanțe interzise care îi pot periclita cariera.

Când David Popovici a iești campion mondial la natație la 200 de metri liber, chiar la debutul său în această competiție, tatăl său a oferit o reacție plină de fericire și mândrie:

„A fost absolut senzațional! A fost un sentiment uluitor! Suntem foarte, foarte fericiți! Vă mulțumim pentru susținere”, a declarat atunci Mihai Popovici, pentru ProSport.

De asemenea tatăl lui David Popovici este cel care a explicat motivul pentru care fiul său a ajuns de la Steaua la rivala CS Dinamo, unde este legitimat acum.

„David a avut contract cu clubul Steaua până în data de 31 august. După încheierea contractului, noi am căutat să semnăm cu un alt club. Am avut mai multe discuţii în acest sens.

Am purtat multe negocieri, dar, în cele din urmă, am ales Dinamo pentru că a fost clubul care ne-a făcut cea mai bună şi de viitor ofertă. Alături de David va veni şi antrenorul lui, Adrian Rădulescu”, declara Mihai Popovici toamna trecută, pentru Telekom Sport.

Cine este mama lui David Popovici și cu ce se ocupă! Citește chiar aici!

#mihaipopovici#davidpopovicinatatie