Cine va fi nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf: „Va fi un botez superb, cu invitați de seamă!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 09:03,

Actualul antrenor al celor de la CSU Craiova va avea un copil cu actuala parteneră, asta după ce zilele trecute a anunțat că a depus actele de divorț în căsnicia cu Anamaria Prodan!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format un cuplu încă din anul 2008, atunci când au decis să își lege destinele. Deși părea o căsnicie care nu duce lipsă de absolut nimic, acum, tehnicianul în vârstă de 46 de ani pare că vrea să înceapă o nouă etapă a vieții sale, însă cu o altă femeie.

La puțină vreme după ce a apărut informația potrivit căreia Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghe, este însărcinată, milionarul Adrian Thiess a oferit mai multe detalii despre acest subiect. Acesta a confirmat că va fi nașul viitorului copil al lui Reghecampf și a dezvăluit că evenimentul prin care nou născutul va fi botezat va fi unul de excepție.

Reghe e fratele meu și e normal, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi, asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian. Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe. O să fie invitat special”, a declarat Adrian Thiess, potrivit Cancan.

Citește și ANAMARIA PRODAN, ANUNŢ CLAR ÎN PRIVINŢA CĂSNICIEI CU LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU DIVORŢEZ! SOŢUL MEU ESTE ÎNTR-O NEBULOASĂ”

declaratiirealitateathiessreghecampfcopil reghecampf