Cine va pregăti Rapidul, după ce pleacă Bergodi

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 16 aprilie 2024, ora 14:17,
Daniel Niculae și Cristiano Bergodi
Daniel Niculae și Cristiano Bergodi

Nicolae Cristescu, fost acționar în Giulești, acum în anturajul echipei, vine cu detalii despre planurile conducerii echipei care a coborât pe locul 5, penultimul din play-off-ul Superligii.

Nicolae Cristescu a aflat că Bergodi nu dorește sub nicio formă să renunțe la clauza de reziliere de aproximativ 200.000 de euro și nu este dispus să scadă pretențiile financiare în acest moment.

„Nu e nicio explicație. E vina antrenorului, trebuie un șoc urgent. De fapt, asta e: Bergodi trebuie schimbat imediat. L-am văzut nervos, transfigurat. Din ce știu, Iencsi și Lobonț vor pregăti echipa până la finalul sezonului. Ce să mai facem cu Bergodi? Cu el rămânem pe 5, ceea ce înseamnă că nu jucăm în cupele europene la anul.

L-am văzut nervos, transfigurat. Clauza lui e de 210.000 euro, nu 200.000 și nu va renunța. Din bun simț, ar trebui să o facă. Să spună că a avut absolut tot la dispozție, un lot foarte bun, condiții de top. Cred că e exclus, deși e vina antrenorului”, a declarat Nicolae Cristescu pentru GSP.ro.

Nicolae Cristesc crede că ar trebui instalat Marius Șumudică la echipă.

„Șumudică merita o șansă, e din galeria noastră, a avut performanțe ca antrenor, e șansă lui, acum e momentul. Cu Bergodi am trăit încă o dezamăgire cumplită, neașteptată. Păcat de galeria asta superbă. Gândiți-vă că a fost o investiție uriașă, s-au luat jucători valoroși, uitați-vă pe bancă de rezerve, orice jucător de acolo poate evolua la orice echipă de play-off din Superliga. E o chestie de concentrare, nu îmi explic”, a mai completat Nicolae Cristescu.

rapidcristiano bergodimarius șumudicănicolae cristescu