Cine vine antrenor la Craiova după ce varianta Rădoi a picat! ,,Cine n-ar vrea să ajungă la un club de tradiţie”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 16:31,

Universitatea Craiova caută în continuare antrenor chiar dacă pe bancă se află Corneliu Papură, iar varianta Mirel Rădoi a picat.

Patronul Craiovei s-a orienatat acum din nou spre un antrenor străin. Ronny Levy este cel care ar putea să vină în Bănie, după cum informează Gazeta.

Antrenorul nu este străin de fotbalul din România, după ce le-a mai pregătit în trecut pe Unirea Urziceni şi FCSB în Liga 1.

Mihai Rotaru ar fi luat legătura cu antrenorul israelian după ce varianta ca Mirel Rădoi să antreneze echipa a picat. Acesta a anunţat că râmâne în continuare selecţioner al primei reprezentative.

Ronny Levy declară că nu ar spune nu unei din Bănie şi susţine că oricine şi-ar dori să antreneze o echipă puternică şi de tradiţie precum Craiova. ,,Cine nu ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție”, a spus antrenorul pentru gsp.ro.

După ce a fost demis în vară de la Beitar Ierusalem, Levy este la curent cu ce se întâmplă în fotbalul românesc, dar mai ales la Craiova.

,,Știu că putea lua titlul în ultima etapă, cu CFR, dar clujenii au câștigat și au luat campionatul.Cristiano Bergodi a plecat de la club și deocamdată echipa este pregătită de Papură„, a mai spus antrenorul.

Antrenorul nu a vorbit despre negocieri, ci a spus că momentan se află în Israel, la un spiatşl alături de mama sa, care este foarte în vârstă.

Prima oară când a antrenat în România a fost în ianuarie 2010, la Unirea Urziceni. A doua experienţă a fost la FCSB, în 2011, unde nu a rezistat decât 14 etape.

Citeşte şi Ce trebuie să facă Dennis Man pentru a pleca de la FCSB! ,,Becali ia peste 15 milioane de euro pe el”

 

 

realitatearădoipapuracraiovaronny levyrotaruliga 1
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”