Ciprian Marica aruncă săgeți către Răzvan Burleanu: ”Mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa națională!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 18:25,
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Marți, Marica a avut un mesaj tăios pentru Răzvan Burleanu, președintele FRF.

”Am plecat cu o impresie pozitivă, sunt bucuros că am câștigat contra primului loc. Sigur, selecționerul ne arată că există un nucleu la echipa națională, că l-a găsit, l-a descoperit și merită să i se dea încredere în continuare. N-aș vrea să văd circul care a fost atunci când președintele Federației alerga de la un antrenor la altul, că erau pe filosofia dânsului, că nu erau.

Pur și simplu voia să bifeze orice antrenor, mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa națională. N-aș mai vrea să văd circul ăsta, nu e o bătălie pe cei care să fie antrenori la echipa națională, așa că sper ca Edi să beneficieze de tot sprijinul și să meargă mai departe”, a declarat Ciprian Marica, în exclusivitate pentru ProSport.

 

burleanuechipa nationalamarica