Ciprian Marica, răspuns dur: „Eu înţeleg mai bine decât Mihai Stoica lucrul ăsta”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 13 noiembrie 2021, ora 11:31,

România este pe cale să rateze prezența la încă un turneu final de Campionat Mondial, ceea ce a dat drumul valului de critici îndreptat către jucători, Mirel Rădoi și FRF.

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai selecționerului, după rezultatul de egalitate cu Islanda, scor 0-0, de la București, a fost Ciprian Marica, care a declarat că acesta ar trebui să-și dea demisia imediat. Mihai Stoica a avut o reacție dură prin intermediul Facebook pentru toți cei care au ceva de reproșat lui Mirel Rădoi.

CITEȘTE ȘI –>> SCANDAL DE ZECI DE MILIOANE DE EURO ÎNTRE CIPRIAN MARICA ȘI ILIE NĂSTASE: „NU ÎMI VINE SĂ CRED”

Fostul atacant, cu 25 de goluri marcate în tricoul echipei naționale, s-a simțit atacat, astfel că nu a rămas dator managerului general de la FCSB și i-a răspuns pe măsură.

”Eu am fost jucător, eu ştiu ce înseamnă să anunţe un antrenor că pleacă cu două etape înainte de terminarea bătăliei, eu înţeleg mai bine decât Mihai Stoica lucrul ăsta”, a declarat Ciprian Marica, pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI STOICA A RĂBUFNIT DUPĂ ACUZELE LA ADRESA LUI MIREL RĂDOI: ,,LOGICA PENTRU UNII E CA SUPORTUL PENTRU TACÂMURI”

mirel rădoicriticiechipa nationalarealitateamihai stoicaciprian marica