Mihai Stoica a răbufnit după acuzele la adresa lui Mirel Rădoi: ,,Logica pentru unii e ca suportul pentru tacâmuri”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021, ora 18:28,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

România a făcut doar egal cu Islanda, la Bucureşti, scor 0-0, iar acum are şanse mici de a mai prinde un loc la barajul de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022.

După acest meci, mai multe nume importante din fotbalul românesc i-au cerut demisia lui Mirel Rădoi. Însă, există şi persoane de partea selecţionerului. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, i-a luat apărarea selecţionerului după rezultatul cu Islanda. Acesta este de părere că dacă Ianis Hagi marca în minutul 85, nu se mai discuta acum despre plecarea lui Mirel Rădoi de la naţională.

Citeşte şi MIREL RĂDOI, APĂRAT DUPĂ REMIZA CU ISLANDA: ,,NU ESTE EL VINOVAT! UNII JUCĂTORI VIN LA NAŢIONALĂ DOAR PENTRU VACANŢĂ”

,,Pentru un centimetru s-a pornit furtuna. Iar când aud foști/actuali fotbaliști/antrenori/conducători elucubrând… dar așa sunt foștii. Și unii actuali. Dacă intra bara lui Ianis, nu mai bătea nimeni câmpii că Mirel a greșit când a zis că i se termină contractul. Ăștia care zic că a greșit și d-aia s-a făcut egal vor să credem că, la cornere, Toșca îi zicea lui Tase “frate, dar și Mirel ăsta, cum să zici că pleci… uite, nu mă pot concentra la această lovitură de colț care simt că va fi executată excelent pe scurt și o vei devia…”

Așa e când unii vorbesc doar ca să se audă vorbind. Logica pentru ei e ca suportul pentru tacâmuri. Îl ai, nu-l ai, tot le folosești. În schimb, contează ce mănânci. Doar că nu pentru toți.”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Citeşte şi CUM COMENTEAZĂ MIREL RĂDOI O REVENIRE LA FCSB: ,,PASIUNEA E PREA MARE ŞI ARDE PREA RĂU”

mirel rădoirealitateaechipa nationalamihai stoica