Ciprian Marica s-a confesat suporterilor din galerie: „Nimeni nu vrea să îl ajute. Oamenii îi spun să renunțe la Farul”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 mai 2021, ora 18:14,
marica
marica

Ciprian Marica, patronul clubului Farul Constanța s-a întâlnit cu fanii echipei pentru a discuta despre viitorul formației de la malul mării.

FC Viitorul, clubul lui Gică Hagi și Farul Constanța ar putea fuziona și ar urma să fie unul și același club.

Ciprian Marica a organizat o întâlnire cu membrii galeriei și le-a comunicat că singur nu mai poate să finanțeze clubul și de aceea ar opta pentru o fuziune cu FC Viitorul.

„Ne-a spus s-a ajuns în situația aceasta fiindcă nimeni nu vrea îl mai ajute, iar singur nu poate ducă clubul acolo unde dorește. A recunoscut și anumite greșeli făcute, consideră el involuntar, față de autoritățile locale, lucruri în urma cărora a ajuns fie privit și interpretat greșit. Așa ar fi pierdut și sprijinul primarului Chitac.

Persoane importante din oraș l-ar fi sfătuit ar fi mai bine renunțe la Farul, dacă nu este dispus învestească serios. De aceea a optat pentru această variantă, aceea de a încerca -i predea proiectul lui Gheorghe Hagi” a declarat un membru al galeriei pentru playsport.ro

Farul Constanța, echipa pregătită de Ianis Zicu a terminat pe primul loc în grupa A a play-out-ului Ligii a 2-a, cu 42 de puncte.

ciprian-marica
Ciprian Marica

Citește și Fuziunea anului în fotbalul românesc: ”Farul trebuie să revină în Liga 1! Am discutat cu Gică Hagi”

realitateafarul constanțaliga 2fuziunefc viitorulciprian maricasuporteri