Claudiu Niculescu a stat doar o lună departe de gazon! Va antrena tot în Liga 2

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 07 noiembrie 2022, ora 19:17,
Claudiu Niculescu se află în fața celei de-a doua experiențe în actualul sezon, după ce pe 10 octombrie a fost dat afară de la Poli Iași
Claudiu Niculescu se află în fața celei de-a doua experiențe în actualul sezon, după ce pe 10 octombrie a fost dat afară de la Poli Iași

Divizionara secundă CSC 1599 Șelimbăr are de luni un nou antrenor principal. Claudiu Niculescu a semnat un contract până la finalul sezonului.

Claudiu Niculescu va debuta pe banca lui CSC 1599 Șelimbăr la meciul cu CSM Slatina

Fostul atacant dinamovist l-a înlocuit pe Eugen Beza, demis în urmă cu trei zile. „De astăzi începem un nou capitol pentru clubul nostru alături de Claudiu Niculescu, cu care am semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual.

Este un parteneriat în urma căruia dorim să intrăm în normalitate și să devenim o echipă puternică de care să fim mândri”, a declarat Cornel Stănilă, directorul general al clubului, conform site-ului oficial al grupării.

Claudiu Niculescu va debuta oficial pe banca celor de la Șelimbăr la sfârșitul săptămânii, când echipa lui va juca în Etapa a 14-a, pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Slatina. De menționat că CSC 1599 Șelimbăr nu are voie să promoveze, fiind club de drept public, ca și CSA Steaua.

În cariera de jucător, Niculescu a strâns 461 de partide și 215 goluri, a evoluat la echipe ca Universitatea Craiova, Dinamo, Genoa, Duisburg sau Omonia Nicosia. El a adunat și 8 selecții.

Până să pregătească Șelimbăr, Niculescu le-a pregătit pe “U” Cluj-Napoca, FC Bihor, CSM Reșița, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al-Tai (Emiratele Arabe Unite), Concordia Chiajna și Poli Iași, de la care a fost dat afară pe 10 octombrie.

claudiu niculescuCSC 1599 Selimbar