Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, vehement la adresa CCA: „De ce mai avem arbitri?”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 10:40,
Claudiu Tudor
Claudiu Tudor

Petrolul a pierdut pe terenul lui CFR Cluj (0-1), însă oficialii echipei susțin că „Lupii” au fost privați de două lovituri de pedeapsă.

Kyros Vassaras, șeful CCA, a comentat cele întâmplate și a spus că Petrolul trebuia să primească penalty la cea de-a doua fază controversată. După ce a auzit explicațiile, Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a reacționat vehement.

„De ce mai avem arbitri?”

„Asta e părerea lui (n.r. Vassaras, că nu a fost penalty la intrarea lui Sava asupra lui Musi). În primul rând, (n.r. conversația dintre Kovacs și Mladenovici) nu e toată și, în al doilea rând, am spus că VAR-ul are și partea lui de vină.

Dar asta nu înseamnă că vinovat nu e Kovacs, nu ai cum să nu vezi un asemenea penalty… nu ai voie să nu vezi, când ești bine poziționat și bine așezat… păi, de ce mai avem arbitri?

De ce mai avem arbitri, dacă nu vezi penalty-ul ăsta? Și la auturi o să mai greșești, la cornere, de ce mai avem arbitri? Acum ne legăm de VAR? Îl aruncăm pe Horia Mladenovici, ne legăm de VAR?

VAR-ul e clar că are partea lui de vină, îl plătim degeaba, dar să zici că nu ai avut camera e așa, pentru copii mici. Noi suntem copii? Ne iau de bebeluși. Noi nu credem așa ceva, să spună asta la copii.

Nu are nicio legătură cu faptul că e așezat incredibil Kovacs și nu vede penalty-ul și e sânge pe glezna jucătorului, nu mai e vinovat. Dacă nu aveam VAR, ce făceam? O aruncăm pe VAR acum”, a spus Claudiu Tudor, pentru I am Sport.

petrolul ploiesticlaudiu tudor