Clinica lui Gigi Becali promovează gargara cu țuică drept tratament pentru COVID-19. Reacția medicilor

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 28 noiembrie 2021, ora 12:33,

ImunoMedica, clinica lui Gigi Becali, promovează pe site un plan de tratament împotriva COVID-19, care conține medicamente precum Ivermectină, Arbidol, Plaquenil, dar și gargară cu țuică!

Schema respinsă de medici, a fost creată de teologul Virgiliu Gheorghe, co-patron al clinicii și un personaj fără pregătire medicală, se arată în Libertatea.

Medicamentele precum Arbidol sau Ivermectină nu fac parte din protocoalele oficiale de tratament pentru COVID-19. În replică, reprezentanții clinicii au afirmat că nu cunosc schema de pe site și că nu se ocupă de tratarea pacienților care suferă de COVID.19, afirmând că îndrumarul respectiv are „scopuri educaționale”.

Ce tratament COVID? Noi facem anumite terapii pentru întărirea imunității și pentru refacere, adică înainte și după COVID. Nu știu ce tratament este pe site, eu vă spun realitatea din clinică: nu tratăm pacienți cu COVID. Toată lumea înțelege aiurea și ciudat, dar noi nu tratăm COVID la clinică și nici nu dăm pastile”, au spus reprezentanţii clinicii ImunoMedica, potrivit sursei citate.

CITEȘTE ȘI –>> DECLARAŢIE FABULOASĂ: ,,EU SUNT TRANSOM, M-AM VACCINAT! AM DAT CREZARE ŞTIINŢEI! NU MAI TRANSFER LA FCSB”

Cristian Apetrei, profesor de Boli Infecțioase și Microbiologie la Universitatea din Pittsburgh, a izbucnit atunci când jurnaliștii i-au prezentat schema de tratament. „Este nedeontologic și incorect medical să afișezi schemele de tratament administrate bolnavului. După părerea mea, clinicii respective ar trebui să i se ridice autorizațiile de funcționare. Și-a prezentat în public nivelul de incompetență”, a spus Cristian Apetrei, pentru Libertatea.

Gigi Becali nu este un adept al vaccinului anti-COVID-19. De altfel, finanțatorul FCSB a avut o reacție extrem de dură pe acest subiect, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă. Omul de afaceri nu vrea ca jucătorii vicecampioanei să se vaccineze.

Dacă se vaccinează mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac transom. Să bag o substanță care să mă modifice genetic. Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă. Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat. Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali, în trecut, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citește și BECALI, CRITICI DURE DUPĂ CE PATRIARHUL DANIEL A ANUNȚAT CĂ S-A VACCINAT! ”UN ACT DE LEPĂDARE DE CREDINȚĂ!”

ImunoMedicaclinicaCovid-19gigi becalirealitatea