SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Clipe cumplite pentru un club de fotbal din România! Portarul a decedat în urma unui accident rutier

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 02 august 2021, ora 15:27,
DRAMĂ
DRAMĂ

Fotbalul din România primeşte din nu o veste foarte tragică, după ce jucătorul unei echipe de fotbal şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier.

Fotbalistul avea doar 21 de ani şi şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident în acestă dimineaţă, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Raul Negrea, portarul celor de la Someşul Dej, ocupanta locului 7 din 10 în Seria a 10-a în sezonul trecut este cel care s-a stins din viaţă în urma accidentului de azi.

Anunţul decesului a fost făcut de către cei de la Someşul Dej, care au precizat în comunicatul dat că în memoria fotbalistului de 21 de ani vor retrage tricoul cu numărul 1.

,,Cu mare regret, anuntăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej.
Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, apare în comunicatul celor de la Someşul Dej.

,,Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului.”, au anunţat şi poliţiştii bistriţeni.

,,Tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era încarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală.”, au precizat şi pompierii, pentru Dej24.ro.

Citeşte şi GEST EXTREM AL UNUI SPORTIV DE LA JOCURILE OLIMPICE: „AM FĂCUT-O INTENȚIONAT CA SĂ MĂ DUC NAIBII!”

raul negrearealitateasomesul dejdecesaccident rutier