Clipe de coșmar pentru un dinamovist! Soția sa se află la reanimare, după un atac cerebral

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 12:30,
javier humet

Clubul Dinamo trece prin momente dificile după ce soția unui component important al ”câinilor” a făcut un atac cerebral, iar acum se află la reanimare.

Gruparea din Ștefan cel Mare a anunțat trista veste în urmă cu puțină vreme și a avut un mesaj în care le cere oamenilor să-l sprijine pe sportiv în aceste clipe grele prin care trece familia sa.

La scurt timp după ce Dinamo a câștigat titlul la handbal în Liga Zimbrilor, soția jucătorului Javier Humet a suferit un atac cerebral. În aceste momente, femeia se află internată la terapie intensivă și se speră la recuperarea ei.

Anunțul a fost făcut public de reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare pe o platformă de socializare, în care i-au îndemnat pe suporteri să se roage pentru soția handbalistului. Alături de mesajul postat, apare și o fotografie cu cei doi soți care sunt puși la grea încercare acum.

„Dragilor, Dumnezeu îl pune la încercare pe Javier Humet și pe familia Dinamo. În noaptea de după câștigarea titlului, soția lui Javi a făcut atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. Are nevoie de ruga noastră. Fiți buni și puneți-o în gândurile voastre către Domnul pe Ana Aida, haideți să le fim alături și în momentele acestea dificile”, a transmis clubul prin intermerdiul Facebook.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo București, campioana României la handbal masculin! “Câinii” au câștigat titlul cu două etape înainte de final

atac cerebraljavier humetterapie intensivarealitateahandbal
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”