Clipe de coșmar pentru un mare sportiv. Copilul nou-născut a fost în moarte clinică

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 13 august 2021, ora 09:30,
SPITAL
SPITAL

Unul dintre cei mai mai sportivi a trăit clipe extrem de grele. Tyson Fury, celebrul boxer englez, și soția sa, Paris, așteptau al șaselea copil al familiei. 

Fiica acestora, Athena, a fost în moarte clinică trei minute înainte ca medicii dintr-un spital pentru copii din Liverpool, să-i salveze viața, potrivit mirror.co.uk. Bebelușul a fost ventilat mecanic o bună parte de timp în ultimele zile.

Bunicul ei John, tatăl lui Tyson, a spus că situația era gravă înainte de intervenția medicilor. „Au fost cu adevărat magnifici, i-au salvat viața întrucât a murit și au adus-o înapoi

Fury se pregătește în prezent pentru o luptă pentru titlul mondial la categoria grea cu Deontay Wilder, însă fiica sa a avut prioritate în ultimele zile.

Tyson Fury și soția Paris au strâns peste 30.000 de lire sterline după nașterea bebelușului Athena.

„Ne lamentăm că ziua noastră la serviciu este proastă, dar odată ce ai avut câteva ore acolo îți dai seama despre ce este viața”.

Familia Fury a lansat o strângere de fonduri pentru spital în timp ce Athena se lupta și au strâns până acum 35.000 de lire sterline.

Am crezut la un moment dat că o vom pierde”, a continuat el. „Dar totul a fost bine datorită profesionalismului medicilor și chirurgilor.

Oricine lucrează acolo este o persoană uimitoare și suntem atât de recunoscători”.

„S-a întors la mine și mi-a făcut un semn cu ​​mâinile că a murit. Am spus „nu ”.

„Apoi doctorul a ieșit un minut mai târziu spunând că a fost un miracol”.

Tyson și soția Paris au acum șase copii, trei fii și trei fiice și au spus în trecut că intenționează să își extindă familia la zece sau unsprezece.

Citește și UN TÂNĂR SPORTIV A MURIT PE TEREN! CANICULA L-A RĂPUS LA NUMAI 16 ANI

moarte clinicafiicaathenatyson furrycopilnou-nascutrealitatea