Clipe dificile pentru un fost câștigător al Balonului de Aur: „Am fost diagnosticat cu „demență mixtă”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 20 august 2021, ora 10:59,
Denis Law
Denis Law

O legendă a fotbalului mondial trece prin momente grele. Ajuns la 81 de ani, Denis Law a anunțat că suferă de demență.

Fostul mare atacant al lui Manchester United a povestit cum se simte și cum încearcă să facă față acestei boli cu care a fost diagonisticat.

„Sunt într-un moment în care simt că vreau să fiu deschis cu privire la starea mea. Am fost diagnosticat cu „demență mixtă”, care este mai mult de un tip de demență, în cazul meu, aceasta fiind Alzheimer și demență vasculară. Acesta a fost un an extrem de dificil pentru toată lumea și perioadele lungi de izolare nu au ajutat cu siguranță.

„Este o boală incredibil de provocatoare și problematică și am mulți prieteni care trec prin asta. Speri că nu ți se va întâmpla, chiar să faci glume despre asta, ignorând în același timp semnele timpurii, deoarece nu vrei să fie adevărat. Te enervezi, frustrezi, confuzi și apoi îți faci griji, îți faci griji pentru familia ta, deoarece ei vor fi cei care se ocupă de asta”, a anunțat Denis Law, potrivit site-ului oficial al lui Manchester United.

Denis Law este o legendă a clubului Manchester United. Acesta a marcat pentru gruparea de pe ”Old Trafford” 237 de goluri în 404 meciuri, clasându-se pe locul trei în topul golgheterilor all-time ai ”Diavolilor Roșii”, după Bobby Charlton și Wayne Rooney.

A câștigat Balonul de Aur în 1964, fiind singurul fotbalist scoțian care a primit prestigiosul trofeu.

CITEȘTE ȘI –>> NEWS ALERT | COSTEL ORAC A FĂCUT INFARCT! CARE ESTE STAREA FOSTULUI FOTBALIST AL LUI DINAMO

demenţădanis lawbalon de aurrealitateamanchester united