NEWS ALERT | Costel Orac a făcut infarct! Care este starea fostului fotbalist al lui Dinamo

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 19 august 2021, ora 22:28,

Legenda din Ștefan cel Mare a trecut prin momente grele, asta după ce a suferit un infarct!

Ajuns la 62 de ani, Costel Orac se confruntă cu probleme de sănătate. Potrivit informațiilor Fanatik, fostul fotbalist nu a ținut cont de temperaturile ridicate din această perioadă a anului și a cosit prin grădină, bând apă rece în ciuda gradelor arătate de termometru.

La scurt timp după nefericitul eveniment, Orac a oferit o primă reacție, prin care a ținut să îi liniștească pe susținătorii săi. Acesta a dezvăluit că se simte bine și important este că a reușit să treacă peste această grea încercare.

„Da, este adevărat, am suferit un infarct. Acum mă simy bine, slavă Domnului. Sunt în continuare internat, dar e important că am trecut peste acest hop. Vă mulțumesc că vă gândiți la mine și sper să ne auzim într-o ipostază mai plăcută” , a spus Costel Orac, conform Fanatik

Imediat după ce a suferit infractul, fostul jucător de la Dinamo a fost transportat la spitalul Fundeni din București, iar medicii au decis să îl țină sub supraveghere. În prezent starea lui este stabilă, anunță sursa citată mai sus.

Costel Orac a evoluat în 200 de meciuri pentru Dinamo, în perioada 1981 – 1989 și între 1990 – 1991, iar pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Galați, Dunărea Galați, Victoria București, Etoile Carouge FC și Unirea Focșani.

Citește și VIDEO | SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU UN TÂNĂR FOTBALIST! A FOST STRIVIT DE ROȚILE AVIONULUI ÎN ÎNCERCAREA DE A FUGI DIN AFGANISTAN

infarctCostel Oracdeclaratiirealitatea