SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Clipe grele pentru Cătălina Ponor! Ce au decis procurorii în urmă cu puțin timp

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 13:12,

Fosta mare gimnastă a României, Cătălina Ponor, trece în aceste momente prin clipe grele, asta după ce procurorii au cerut ca tatăl său vitreg să facă închisoare!

Florin Bărbascu, tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, urmează să afle dacă va face închisoare în urma scandalului în care a fost implicat la începutul lunii martie, atunci când a bătut doi polițiști locali. Procesul acestuia va începe peste o lună, iar acesta va afla dacă va face închisoare sau o să fie nevoit să plătească o amendă pentru scandalul care a avut loc la începutul acestui an.

Potrivit wowbiz.ro, Florin Bărbascu riscă o pedeapsă maximă de 9 ani de închisoare, 6 pentru loviri și trei pentru ultraj, dar poate să scape cu o amendă sau să fie achitat de către judecători. 

Reamintim că evenimentul s-a petrecut pe data de 6 martie, în jurul orei 9:00, când bărbatul încerca să intre în incinta sălii de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, a cărei administrator este. În urma incidentului, cei doi polițiști locali au fost transportați la spital.

Autoritățile i-au deschis lui Florin Bărbascu un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. Această decizie a procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța vine după ce aceștia au audiat mai mulți martori, iar ulterior au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Citește și CONDAMNATUL DRAGOȘ SĂVULESCU DĂ ÎN JUDECATĂ ROMÂNIA: ”AM SUFERIT DAUNE PSIHOLOGICE! TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU ACEST PREJUDICIU GRAV”

realitateaflorin barbascuprocuroricatalina ponorinchisoare