Clujul s-a calificat în finala campionatului național de baschet masculin! Ardelenii au învins-o în meciul decisiv al semifinalei pe CSO Voluntari

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 06 iunie 2021, ora 00:11,
u bt cluj voluntari
u bt cluj voluntari

U BT Cluj a ajuns în ultimul act al Diviziei A după un succes în fața propriilor suporteri în confruntarea cu ilfovenii.

În cele cinci partide ale întâlnirii dintre cele două formații de fiecarea dată echipa gazdă s-a impus. După două victorii ale clujenilor, cei de la Voluntari au împins confruntarea în decisiv după ce au câștigat meciurile 3 și 4 ale semifinalei. Succesul trupei pregătite de Mihai Silvășan s-a conturat în repriza secundă după ce alb-negrii au avut un singur punct avantaj după primele două sferturi.

Lituanianul Tarolis a fost cel ami bun marcator al „studenților” cu 20 de puncte și 9 recuperări trecute în contul său. U Cluj se impune cu 75 -56 și se va bate pentru titlul național cu CSM Oradea, care s-a impus în cealaltă semifinală în fața celor de la BCM Pitești. Dacă ilfovenii ar fi avut câștig de cauză în sala Horia Demian, ultimul act al Diviziei A ar fi însemnat o reeditare a finalei Cupei României, câștigată de CSO Voluntari în urmă cu aproape trei luni.

CITEȘTE ȘI –>> Alegerea făcută de Ion Țiriac! Pe cine consideră numărul 1 al sportului alb din toate timpurile

 

baschet masculincso voluntariliga nationalau clujsemifinale