Coman și Olaru, la Rapid!? Mihai Stoica, categoric: „Eu cred că sunt niște glume astea!”-Ce a spus managerul general al FCSB-ului!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 11 august 2022, ora 08:14,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Rapid beneficiază de un buget generos de când se implică noul investitor, Dan Șucu. Giuleștenii au fost foarte activi pe piața transferurilor, însă nu par că vor să se oprească.

Potrivit celor de la GSP, Rapid este interesată de transferurile unor jucători cu renume din Liga 1: Ciprian Deac, Darius Olaru și Florinel Coman.

Mihai Stoica: „Mi-e să nu facă cineva glume. Nu se pune problema ca doi dintre cei mai buni jucători ai noștri să meargă la Rapid!”

„Eu cred că ar trebui să aflăm de la Dan Șucu dacă e adevărat. Mi-e să nu facă cineva glume. Nu se pune problema ca doi dintre cei mai buni jucători ai noștri să meargă la Rapid, dar nu numai la Rapid, ci la orice echipă. Dacă vrea să cumpere, să plătească de la 6 milioane de euro în sus.

Vindem, dar astea sunt prețurile. Pentru asta trebuie să vrea și Olaru să meargă la Rapid. Scump și Coman, dar nu știu prețul, nu l-am întrebat pe Gigi. Eu cred că sunt niște glume astea. Și eu m-aș bucura să fie real interesul ăsta, dar nu cred că e. Real e că Real a câștigat Supercupa.  

Citisem că, la un moment dat, Rapid era interesată de David Miculescu. Era foarte simplu, 1,7 milioane și îl achiziționa, dacă se înțelegea cu jucătorul. Am citit că îl vrea pe Deac pe 600.000. Eu nu cred asta, are 36 de ani”, a declarat Mihai Stoica, pentru cei de la Orange Sport.

FCSB va juca în această seară, de la 20:30, returul contra celor de la Dunajská Streda. Trupa lui Nicolae Dică pleacă cu un avantaj de 1-0 după partida din tur.

rapidfcsbmihai stoica