Compagno, OUT de la FCSB din vară? Impresarul jucătorului a vorbit despre acest aspect: „E normal ca echipe din Italia și din străinătate să îl remarce!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 13 martie 2023, ora 21:26,
Andrea Compagno
Andrea Compagno

Andrea Compagno traversează un sezon foarte bun în Liga 1. Atacantul FCSB-ului ar putea prinde un transfer în străinătate la vară.

Alessandro Pezzoli, impresarul jucătorului italian, a vorbit despre viitorul lui Compagno. Iată ce a spus.

„E normal ca echipe din Italia și din străinătate să îl remarce!”

„Unii cresc mai repede, alții mai greu, mai ales când vine vorba de atacanții de tipul lui Compagno. Are 26 de ani, iar dacă mă gândesc că Giroud trece prin cea mai bună formă din carieră la AC Milan și are 36 de ani…

În ceea ce privește mentalitatea, are mai mult decât 26 de ani. Știam că e un jucător care are calități tehnice și umane și că poate exploda.

România are un campionat competitiv și a crescut foarte mult din punct de vedere economic și al infrastructurii. Aproape toate cluburile au stadioane noi.

Acum, e concentrat să termine sezonul în cel mai bun mod și să își atingă obiectivele. FCSB e la șapte puncte în spatele liderului, iar el e golgheterul campionatului.

La finalul sezonului vom trage concluzii. E normal ca echipe din Italia și din străinătate să îl remarce”, a spus Pezzoli, pentru Tuttomercatoweb.

Andrea Compagnorealitatea.netfcsbrealitatea